Sumar video

Sumar video aprilie 2019 – Ewald Frank
Iubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank, din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Am considerat Read more.
Sumar video martie 2019 – Ewald Frank
Iubiți frați și surori în Hristos, Vă salut în Numele scump al Domnului și Mântuitorului nostru. Binecuvântările Dumnezeului Atotputernic să Read more.
Sumar video februarie 2019 – Ewald Frank
Iubiți frați și surori în Hristos, vă salută fratele Frank, din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Privim în Read more.
Sumar video ianuarie 2019 – Ewald Frank
Iubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Îi dăm Read more.
2018 12 – mesaj adresat slujitorilor Cuvântului din lumea întreagă – Ewald Frank
Vă salut pe toți în Numele scump al Domnului nostru Isus Hristos, în special pe cei de pe continentul african, Read more.
2018 12 – Mesaj de anul nou pentru vorbitorii limbii urdu (Isaac TV) – Ewald Frank
Iubiți prieteni din Pakistan și mai ales cei de la Isaac TV, sunt fratele Frank din Germania și vă salut Read more.
2018-12 – Mesaj de Crăciun pentru țările vorbitoare de limba Urdu – Ewald Frank
Suntem recunoscători pentru această ocazie de a-i saluta pe toți cei ce sunt în legătură cu Isaac TV. Este un Read more.
Sumar video decembrie 2018 – Ewald Frank
Sunt fratele Frank și vă salut din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Binecuvântările Dumnezeului Atotputernic să se odihnească Read more.
Ewald Frank – mesaj pentru Convenția din Atlanta, cu ocazia Zilei Recunoștinței
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă salut în scumpul Nume al Domnului nostru Isus Hristos, îndeosebi cu ocazia acestei Read more.
Sumar video noiembrie 2018 – Ewald Frank
Iubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Îi suntem Read more.