Condiții de utilizare a site-ului UltimaChemare.ro

Utilizarea acestui site este condiţionată de următoarele prevederi, iar dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu-l utilizaţi:

– ne rezervăm dreptul de a modifica oricând, total sau parţial paginile site-ului, dar şi condiţiile de utilizare conform propriilor considerente, şi/sau să oprim funcţionarea acestuia. Vă rugăm aşadar, ca la următoarea vizitare a acestui site, să luaţi în considerare aceste lucruri.

Drepturi de utilizare

Anumite informaţii, documente, materiale audio/video, secvenţe audio/video şi prezentări publicate pe această pagină sunt exclusiv proprietatea Misiunii libere Krefeld Inc. Autorizarea dreptului dumneavoastră de utilizare este acordată cu condiţia ca utilizarea informaţiilor să deservească numai intereselor personale, să nu fie modificate şi să nu fie folosite în scop comercial.

Delimitare

Site-ul „Ultima Chemare” se separă de orice publicaţii din afara paginilor web proprii sau a paginilor ale căror linkuri se află pe acest site, aflate pe portaluri, siteuri, forumuri, ş.a.

Scopul acestui site

Informare şi publicarea broşurilor, cărţilor şi a altor materialelor cu conţinut de învăţătură biblică, al căror autor este Ewald Frank. Site-ul conține și alte materiale al căror conținut este în legătură cu mesajul adresat de Dumnezeu sfinților din acest timp.

Regulament

Publicarea informaţiilor, documentelor, documentelor audio, documentelor video, secvenţelor video şi prezentărilor a căror origine se afla în legătură directă cu site-ul „Ultima Chemare”, este permisă doar în următoarele condiţii:

– în stare originală, fără modificări sau adăugări, fără distorsionarea conţinutului, fără încălcarea sferei private a persoanelor

– cu referire la surse

– semnul de „© Ultima Chemare” trebuie să apară pe toate copiile, folosirea informaţiilor servind doar scopurilor personale şi niciunui scop comercial.

Distribuie această postare.