Articole

Apocalipsa – capitolul V (partea I-a) – de Ewald Frank
Stimați ascultători, vă salut călduros, în Numele scump al Domnului!  Astăzi începem cu Apocalipsa 5:1: „Apoi am văzut în mâna Read more.
Atunci când demonii se împotrivesc
Credinciosule Dumnezeu, cu o seriozitate mai mare ca oricând înainte, dorim să intri în dreptul Tău, astfel încât fiecare cuvânt Read more.
MĂRTURIE – Am fost într-o adunare cu fratele Branham, în 1954
Mărturie scrisă de pastorul penticostal Len Jones din Australia Este ora 00:30. Tocmai m-am întors de la o adunare cu Read more.
Apocalipsa – capitolul IV (partea a II-a) – de Ewald Frank
Stimați ascultători, vă salut călduros, pe toți, în Numele scump al Domnului Isus! Mulțumesc în mod deosebit tuturor noilor ascultători care Read more.
Apocalipsa – capitolul IV (partea I-a) – de Ewald Frank
Stimați ascultători, vă salut călduros, pe toți, în Numele scump al Domnului! Astăzi dorim să continuăm cu cercetarea noastră și Read more.
Apocalipsa – capitolul II (partea a II-a) și capitolul III – de Ewald Frank
Stimați ascultători, vă salut călduros, în Numele scump al Domnului! Astăzi începem cu scrisoarea a IV-a: „Îngerului Adunării din Tiatira, Read more.
Apocalipsa – capitolul II (partea I-a) – de Ewald Frank
Stimați ascultători, vă salut călduros, în Numele scump al Domnului! Și mulțumesc tuturor celor care mi-au scris! Astăzi dorim să Read more.
Apocalipsa – capitolul I (partea a II-a) – de Ewald Frank
Stimați ascultători, vă salut călduros pe toți, în Numele scump al Domnului! Pentru mine este un mare privilegiu ca în Read more.
Apocalipsa – capitolul I (partea I-a) – de Ewald Frank
Stimați ascultători, vă salut călduros pe toți, în Numele scump al Domnului! În cercetările care vor urma, cu ajutorul lui Read more.
Creştinul în societate – de Ewald Frank
Creştinii nu sunt oameni care se retrag din societate, ci sunt oameni care trebuie să-şi câştige respectul respectând deplin oamenii, Read more.