Un serviciu de vindecare prin slujba fratelui Branham (III) – de Ewald Frank

Stimați ascultători, vă salut călduros, în Numele scump al Domnului Isus Hristos! 

Mărturia fratelui Branham din duminica trecută a fost o mare binecuvântare pentru mulți. Mii de oameni au ajuns să conștientizeze că Domnul a lucrat într-un mod puternic. Putem crede din toată inima tot ceea ce este în conformitate cu Cuvântul lui Dumnezeu și este întemeiat biblic. Se înțelege de la sine că, de o asemenea chemare, așa cum a avut-o fratele Branham, este legată o mare responsabilitate. De fiecare dată când este vorba de lucruri legate de istoria mântuirii, Dumnezeu Se folosește de mesagerii Săi cerești și pe pământ Se folosește de robii Săi.

Pentru a oferi tuturor ascultătorilor o impresie a slujbei deosebite a fratelui Branham, acum doresc să derulez o parte a unui serviciu de vindecare.

Acum începe serviciul de vindecare:

„Este scris: «Isus Hristos este același ieri și azi și în veci!» Câți din rândul de rugăciune și din adunare știu că depinde de atitudinea voastră față de un dar? Dacă vă apropiați cu teamă, atunci veți primi ceea ce cereți. Dacă nu, voi nu primiți nimic. Îngerul Domnului este Lumina. Câți au văzut fotografia? Vă rog să vă ridicați mâinile! Este acolo în spate. Fotografia atârnă în Washington D.C. E singura ființă supranaturală care a fost vreodată dovedită. Vedeți? Atunci când coboară lumina Îngerului, este doar o lumină mare, o lumină galben-verzuie. Eu privesc la lumină. Ea se mișcă în adunare și eu trebuie să fiu atent, deoarece viziunea vine în legătură cu lumina.

Dacă cineva vrea să facă fotografii atunci, câteodată afectează. De aceea, apreciez dacă nu faceți fotografii. Fratele, sau oricine ar fi, să-și facă acum fotografiile, înainte să încep cu darul deosebirii.

Dacă Domnul va face aici aceleași lucrări pe care le-a făcut atunci când vorbea cu femeia de la fântână, cine va mărturisi atunci: «Eu voi crede din toată inima!»? Dumnezeu, Tată nostru vede aceasta.

Permite să vină Duhul Tău acum! Fă-ne de cunoscut mesajul și confirmă-l ca adevăr! Tată, dăruiește-ne, căci Te rugăm în Numele lui Isus! Amin.

Dacă credinciosul Domn îmi va descoperi de ce ești aici sau va face ceva ca în zilele Bibliei, cu Filip și Natanael, cu femeia de la fântână, făcând de cunoscut lucrările Sale… Voi știți că noi nu ne cunoaștem. Trebuie să fie o putere supranaturală pentru a face așa ceva. Va fi în funcție de ceea ce crezi că este. Dacă tu spui că este un duh rău, atunci vei primi răsplata unui duh rău. Dacă tu crezi că este Duhul lui Dumnezeu, tu vei primi răsplata lui Dumnezeu. Așa este. Rugăciunea mea sinceră este ca El să acorde acest lucru!

Noi am vorbit despre felul în care ne apropiem de un dar. Femeia care a atins colțul hainei Sale a crezut că El este Fiul lui Dumnezeu. Ea a primit întocmai [lucrul-n.ed.] pentru care s-a rugat. Dar soldatul roman care I-a acoperit fața și L-a lovit, zicând: «Dacă ești un proroc, atunci spune-ne cine te-a lovit!», nu a primit nimic altceva decât răsplata celor pierduți, în locurile cele mai joase. Depinde de atitudine.

Când o va face Domnul Isus, eu aș putea spune femeii: «Tu ești bolnavă. Du-te, Dumnezeu te vindecă!» Dar ea s-ar putea îndoi de aceasta.

Voi nu trebuie să primiți cuvântul meu. Dar dacă Îngerul Domnului descoperă ceva din viața ta, așa cum a făcut-o și cu femeia de la fântână sau alte cazuri asemănătoare, atunci tu vei ști dacă este adevărul. Tu o vei ști. Dacă El are dreptate atunci, El are dreptate în toate. Atunci crede! Dacă El știe ce a fost, atunci El știe cu siguranță și ce va fi.

Nu știu dacă acum adunarea îmi poate auzi vocea sau nu.

Între mine și această femeie stă lumina veșnică a lui Dumnezeu. Femeia este conștientă că se întâmplă ceva. Ea suferă. Ceva nu este în regulă cu ea. Ea își ține mereu capul. Are dureri de cap. Ceva nu este în regulă cu sângele ei. Este diabet. Acest lucru este adevărat. Crezi tu? Fiți atenți! Cu cât vorbesc mai mult cu ea, cu atât mai mult mi se va spune. Pentru că aceasta este ultima seară, permiteți-mi să vorbesc puțin cu această femeie, căci cineva stă acolo în spate și este de părere că noi bănuim aceste lucruri. Cu mâinile noastre ridicate către Dumnezeu, noi nu bănuim. Aceasta a fost vocea mea. Dar acum nu eu am vorbit. Acum eu nu știu ce ți-a zis El. Eu o s-o aflu când voi asculta banda. Orice ar fi fost, a fost adevărul. Da. Eu văd. A fost zahăr în sânge, diabet. Cauzează amețeli, dureri de cap, ș.a.m.d. Acum văd pe cineva. Apare un băiat. Este fiul tău. Tu te rogi pentru el. El a decăzut. Se îndepărtează de Dumnezeu. Apoi mai este altcineva, o femeie mai în vârstă care a venit cu tine aici. Este mama ta. Dacă prin Duhul Sfânt îți pot spune de ce anume are nevoie mama ta, crezi că ea va accepta? Este piciorul ei. Așa este. Tu nu ești din acest oraș. Tu ești din Illinois. Voi sunteți aici. Du-te acasă! Tu ai primit [lucrul-n.ed.] pentru care te-ai rugat. Credința ta a făcut-o. Dumnezeu să te binecuvânteze! Tu crezi, femeie? Mulțumesc!

Dacă Duhul Sfânt îmi spune ce dorești, așa cum l-a lăsat să știe pe bărbatul de acolo… Tu ai bilet de rugăciune? Tu ești pe platformă, dar bărbatul stă în adunare. Vei crede? Tu nu ești aici din cauza ta. Tu ai o boală femeiască., dar aceasta nu te deranjează foarte mult. Tu ești aici din pricina soțului tău. El nu este aici și nu este nici în acest oraș sau în acest stat. El se află într-un stat cu multă apă, în Wisconsin. El suferă de scleroză multiplă. El  nu este salvat. Tu ești preocupată mai mult de sufletul său, decât de vindecarea lui. Asta este «AȘA VORBEȘTE DOMNUL». Tu ai batista cu care ți-ai șters lacrimile. Pune-o pe el și să nu te îndoiești! Tu poți avea [lucrul-n.ed.] pentru care te-ai rugat. Amin. Domnul să te binecuvânteze!

Ție cum îți merge? Eu presupun că ne întâlnim de prima dată. Așa este. Crezi că Dumnezeu vindecă epilepsia? Domnule, tu care șezi acolo pe scaun. Crezi că El te va vindeca? Dacă crezi din toată inima ta, acceptă și primește-ți vindecarea!

Eu văd. Tu ai ratat-o. Ce-i cu tine? Tu de acolo, cu ochelarii, care suferi de astm bronșic. Crezi că Dumnezeu te va vindeca? Atunci primește-ți vindecarea!

Te rog să mai faci și altceva. În regulă, femeie. El te-a vindecat deja de suferința ta de inimă! Tu ești atât de fericită! Amin.

Credeți în Domnul Isus! El este Cel mai frumos din zecile de mii, Trandafirul din Șaron, Crinul din vale, Luceafărul strălucitor de dimineață.

Femeie, eu nu vreau să te țin aici, în așteptare. Dar trebuie să-L urmez, așa cum mă conduce El. Și noi suntem străini unul de celălalt. Dacă Domnul înviat îmi va spune prin Duhul Sfânt pentru ce te rogi… tu care șezi acolo, cu ochii închiși, vei crede din toată inima? Nu este nimic cu vederea, dar ai o gușă internă și ești foarte nervoasă. Și te rogi pentru vindecare. Să nu-ți faci griji! Deja se desprinde. Tu nu ești din acest oraș, din acest stat, sau această țară. Nu ești din această națiune. Tu vi din Canada, din Ontario – o țară mare cu mulți cedrii și multă verdeață. Te rogi pentru altcineva, care, de asemenea, locuiește acolo – o femeie, o rudă de a ta. Ea are cancer. Cancerul este la glanda tiroidă. Pune-ți batista pe ea și va fi vindecată și ea, dar numai dacă crezi.

Dumnezeule atotputernic, acordă binecuvântarile cerute în rugăciuni! Dumnezeu să vă binecuvânteze acum!

Să  nu vă îndoiți! Numai să credeți!”

Stimați ascultători, din păcate, trebuie să ne oprim aici cu traducerea serviciului de vindecare. Milioane de oameni au trăit această slujbă extraordinară timp de 33 de ani, până în anul 1965. După predicarea Cuvântului, fratele Branham s-a rugat adesea în felul acesta pentru bolnavi, prin darul descoperirii și deosebirii. În viziuni i s-a arătat prin descoperire ceea ce avea de spus bolnavilor în Numele Domnului. Nici o singură dată nu s-a întâmplat ca ceva să nu corespundă. Tot ce face Dumnezeu este adevărat. Fie ca toți să înțeleagă care a fost scopul lui Dumnezeu prin slujba profetică a fratelui Branham!

Să ne rugăm:

Tată ceresc, Te rog în Numele scump al lui Isus, deschide tuturor inimile, ochii și urechile! Deschide-le înțelegerea pentru împlinirea Scripturii în acest timp! Te rog, în Numele lui Isus! Amin.


Distribuie această postare.