O falsă satisfacție – de William Branham

Azi mi-a luat două ore și jumătate să ajung aici cu avionul, din Louisville – mi-a ocupat toată ziua: au fost întârzieri ale zborurilor. Și poate că Dumnezeu și-a avut mâna în joc. Când m-am urcat din Louisville, s-a așezat lângă mine o tânără și mi-a zis: „Vă deranjează dacă stau aici?” Am zis: „Deloc”. În avion s-a servit prânzul. Când am mâcat, eu m-am rugat… Ea m-a întrebat: „Sunteți un slujitor?” Am zis: „Da, domniță, sunt”. Ea a zis: „Și eu sunt credincioasă”. Și mi-a spus din ce confesiune făcea parte. Am zis: „Frumos”.

Am observat că avea un pachețel de țigări și m-am uitat să văd ce va face cu el. De îndată ce s-a terminat prânzul, ea a început să desfacă pachetul de țigări. A scotocit după o țigare și și-a înfipt-o-n gură. Apoi a scos-o. După un timp, a aprins-o. A spus: „Vă deranjează dacă fumez?” I-am răspuns: „Te superi dacă îți răspund afirmativ? Mă deranjează”. A întrebat: „De ce?” I-am răspuns: „Nu pot să înțeleg de ce o domniță simpatică cu o personalitate ca a ta, ar face un asemenea lucru”. Ea a spus: „Oh, asta îmi dă satisfacție”. Am zis: „Asta e doar o ceva ce înocuiește satisfacția reală. Dacă ai lua în seamă ce îți spun eu și ți-ai întoarce viața pe deplin spre Dumnezeu, ai primi ceva ce-ți lipsește. Tu încercă să-ți satisfaci dorința pe care o ai în inimă, cu acele țigări… acestea nu fac altceva decât să-ți dea o falsă satisfacție care, în scurtă vreme, îți va da cancer sau îți va strica trupul și s-a zis cu tine. Dumnezeu a făcut ca omul să înseteze după El. Dacă oamenii nu-L primesc, atunci diavolul le dă o plăcere falsă și ei încearcă să-și satisfacă setea aceea cu lucrurile lumii”.

A tras de vreo două ori din țigară și a spus: „Am 22 de ani. Logodnicul meu are 32. El m-a implorat să nu mai fumez. Acum este pentru prima oară când pierd avionul. Domnule, îmi iau acest angajament acum”. Ea a aruncat țigara…

60-0630 – Metoda dată de Dumnezeu pentru părtășia divină

Distribuie această postare.