Interviu Cotonou, BENIN – Aprilie 2016

Vă mulțumim că ați venit! Vă puteți așeza. Harul a îngăduit și l-a călăuzit pe fratele Frank ca să poată ajunge aici. Pentru noi, această ocazie este unică pentru că este vorba de o slujbă care este în legătură cu istoria omenirii, este în legătură cu Dumnezeu și cu Biblia. El ne-a vorbit despre Dumnezeu, pe care noi L-am cunoscut în Isus Hristos. El ne-a vorbit despre revenirea Lui. Suntem siguri că El va reveni pentru cei ce iubesc revenirea Lui, care se pregătesc și îl așteaptă. Cunoscând aceste lucruri, noi așteptăm cu răbdare. Noi nu putem spune când va reveni El. […]

Dați-mi voie să vi-l prezint pe omul lui Dumnezeu. Este vorba de slujitorul lui Dumnezeu, fratele Frank, care lucrează în Împărăția lui Dumnezeu de mulți ani. Să-l primim așa cum se cuvine! [frații bat din palme-n.tr.] Apoi vom vorbi și despre alte lucruri care ne-au fost aduse aici. Pentru aceasta vom folosi Sfânta Scriptură. Vom vorbi în principal despre împlinirea prorociilor biblice în timpul nostru.

Slujitor al lui Dumnezeu, fiți binevenit la Cotonou!

Vor fi și alte întrebări, dar acum știm că dumneavostră, omul lui Dumnezeu, aveți mesajul lui Dumnezeu care vorbește despre timpul de sfârșit.

Puteți citi integral interviul aici.

Distribuie această postare.