Dar Domnul nu v-a dat inimă să cunoașteți – de Ewald Frank

Să nu credeți vreodată că puteți fi în legătură cu Dumnezeu, fără să fiți în legătură unul cu celălalt. Aceasta este amăgire, o mare auto amăgire. Oricine este în legătură cu Dumnezeu, este în legătură cu toți cei născuți din Dumnezeu.

Ceea ce dorim să trăim atunci când ne strângem împreună, este ca Dumnezeu să ajungă la ținta Sa, astfel încât predicile pe care le citim și pe care le auzim, să aibă un efect, iar Dumnezeu să-Și poate dărui binecuvântarea pe care El a făgăduit-o; s-o toarne peste noi.

Dumnezeu ne-a lăsat Cuvântul Său. Haideți s-o spunem deschis: noi putem vorbi despre lucrurile puternice pe care le-a făcut Dumnezeu prin slujba fratelui Branham, putem vorbi despre toate descoperirile și după patruzeci de ani Dumnezeu încă mai poate spune: „Până în ziua de astăzi, nu înțelegeți, încă, nimic; nu M-ați cunoscut; nu aveți, încă, ochi să vedeți și nu aveți urechi să auziți”. Căci de aceasta depinde totul. Este important dacă auzim doar un Moise sau un Pavel, ori dacă Îl auzim pe Dumnezeu vorbind prin aceste cuvinte. Și dacă Dumnezeu vorbește cu noi, atunci vorbește inimilor noastre – nu ca să discutăm despre aceste cuvinte. Până în ziua de astăzi, nimeni n-a văzut ca vreun om căruia Dumnezeu i-a vorbit cu adevărat, să fi stat la vreo discuție. Fiecărui om căruia i-a vorbit Dumnezeu, acel om a știut ce a fost spus și a pornit la drum crezându-L pe Dumnezeu.
 
Distribuie această postare.