Ce spune Scriptura

propunere coperta

Dumnezeul cerului – Creatorul universului – a intrat într-o legătură personală cu omenirea, pe pământ. Ca autor al acestei cărţi, am dorinţa să-L prezint cititorilor pe singurul Dumnezeu viu şi adevărat, precum şi planul Său de mântuire a omenirii. În aceste prezentări scurte, pot fi atinse numai câteva lucruri, dar nădăjduiesc ca Duhul lui Dumnezeu să pună în inima cititorilor dorinţa de a cerceta mai departe.

Noi nu reprezentăm părerile unei confesiuni religioase, ci vrem să-L lăsăm pe Însuşi Dumnezeu să vorbească despre Sine prin Cuvântul Său. După cum se ştie, Dumnezeu i-a ales pe Avraam, Isaac, Iacov şi pe ceilalţi proroci, pentru însărcinări speciale. Noi recunoaştem că El a procedat la fel cu apostolii şi cu alţi bărbaţi, în decursul istoriei bisericii.

Profund recunoscători lui Dumnezeu, noi ne referim la slujba unui bărbat trimis de Dumnezeu în timpul nostru. În niciun caz nu dorim să înălţăm un vas ales, ci dăm slava numai Dumnezeului cerului. Dar pur şi simplu nu ne putem permite să trecem pe lângă ceea ce face Domnul acum. Vă rog să vă aduceţi aminte că noi încă trăim în zilele Bibliei. Profeţia biblică se împlineşte în toate domeniile. Domnul nu este mort – El a înviat şi este cu noi, aşa cum a promis, până la sfârşitul lumii. El a restabilit legătura cu ai Săi şi le vorbeşte.

Poate că această carte va ajunge şi în mâinile unor persoane care fac parte din diferite religii şi credinţe. Fiecare om cu judecată ştie că tot ce este omenesc este imperfect şi supus greşelii. De aceea, pentru a obţine răspunsuri de încredere la întrebările noastre, trebuie să ne întoarcem spre singura sursă infailibilă şi anume, Cuvântul lui Dumnezeu. Rugăciunea mea este ca aceste prezentări scurte să fie o binecuvântare şi un ajutor spiritual pentru fiecare cititor şi acesta să-şi găsească legătura personală cu Domnul.

Citește broșura integral aici.

Distribuie această postare.