Ce fel de oameni ar trebui să fim noi? – de William Branham

Eu cred că timpul venirii Domnului Isus, timpul celei de-a doua veniri, deja a trecut. Suntem ca în zilele lui Noe, când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu aștepta, pentru că voia să nu piară nimeni. La fel și acum, El așteaptă ca biserica să fie pregătită, ca să poată avea loc a doua venire a lui Hristos.

Prieteni, ce fel de oameni ar trebui să fim noi? Să ne dăm seama că aceasta ar putea fi ultima zi în care mai suntem în viața aceasta. Mâine s-ar putea să nu mai fim aici. Ziua de azi poate fi ultima noastră zi, ultima adunare în care mai stăm împreună și lucrăm pentru Împărăția lui Dumnezeu. Atunci cum ar trebui să se desfășoare această adunare? Cu cel mai înalt grad de respect, din toată inima noastră, noi ne bizuim pe Domnul Isus ca să ne dea fiecare suflet de aici care nu este întors la Dumnezeu, ca să ne ajute să facem ceva care să-l determine pe cel necredincios și căldicel să privească la Domnul și să-L privească.

Dacă inima unui om nu are dorința de a-l salva pe fratele său, ceva nu e în regulă cu inima lui. Indiferent în ce stare ar fi fratele lui, fie că acela îl urăște, fie că i-a făcut tot timpul rău, inima unui frate adevarat va simți pentru fratele său. El nu va putea altfel. Este ceva în inima lui care pur și simplu strigă: „Oh, fratele meu, tu greșești. Dar eu vreau ca tu să fii salvat”.

De aceea, tu incerci, cu tot ce este în tine, să-l faci pe fratele tău să creadă din toata inima lui și să vină în Împărăția lui Dumnezeu.

Astfel de adunare dorim noi să avem de fiecare dată. Eu am predicat în fața a sute de mii de oameni. Și am predicat și doar pentru patru sau cinci persoane. Dar nu am fost mai sincer cu cei cinci sute de mii de inși, față de cum am fost cu cei cinci, pentru că un singur suflet valoreaza pentru Dumnezeu cât zece mii de lumi.

55-0120

Distribuie această postare.