Apostolul – de William Branham

„Și El a dat pe unii apostoli” (Efes. 4:11).


APOSTOLUL ESTE UN MISIONAR

Ce a pus El în biserică, în Trup? Mai întâi apostoli, aceștia sunt misionari. Avem unul în biserică acum, un băiat care stă acolo în spate, un prieten de-al meu, eu îi spun Creech -Jefferies. Aceasta este prima și cea mai înaltă chemare – misionar. Voi întrebați: „Un apostol este un misionar?” Absolut. Uitați-vă în dicționar și vedeți ce înseamnă apostol. Înseamnă „un trimis”. Cea mai înaltă slujbă este a misionarului, care călătorește pe mări pentru Domnul Isus. 

Botezul Duhului Sfânt – 58-0928M 


PUNE LUCRURILE ÎN ORDINE 

Apoi, vedem că apostolul este un om deosebit. Este unul care pune în ordine. El este un om trimis de Dumnezeu ca să pună lucrurile în ordine. 

Avertizare apoi judecată – 63-0724 


UNUL CARE A FOST TRIMIS

Așadat, un apostol este un misionar. Este cineva trimis. Iar când un simte călăuzirea lui Dumnezeu, trimiterea lui Dumnezeu, să meargă în Africa, în India, spre exemplu, aceasta-l face un apostol, sau un misionar, cum vreți voi să-i spuneți. 

Isus Hristos este Același – 56-0225 


CREZUL APOSTOLIC

Unii spun: „Eu cred în Crezul Apostolic. Cred în Dumnezeu Tatăl, Cel Atotputernic, Făcătorul cerului și al pământului. Cred în sfânta biserică romano catolică” și așa mai departe. 

Spuneți-mi când a avut vreodată, vreun apostol, un asemenea crez. Dacă apostolii au avut un crez, este scris în Fapte 2:38! „Pocăiți-vă și fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veți primi darul Sfântului Duh”. Dacă au avut vreun crez, acesta este. Dar ei nu aveau „Crezul”. Crezul lor era Cuvântul. Încă rămâne acelaşi.

Trei feluri de credincioși – 63-1124E 


 

Distribuie această postare.