2022 07-08 Predici Ewald Frank – Zürich – Krefeld

Transcrierea predicilor din lunile iulie – august 2022, ținute de fratele Frank la Zürich și Krefeld
Din cuprins:

Și noi Îl credem pe Dumnezeu; nu-l credem pe Pavel, Isaia, Petru, Ioan, William Branham sau pe fratele Frank, ci Îl credem pe Dumnezeu, credem ceea ce a spus El, ceea ce a făgăduit El. Eu am predicat în toată lumea că nu este suficient ca un om al lui Dumnezeu să-i lege pe ascultători de sine însuși, ci vestirea trebuie să fie astfel încât ascultătorii să fie legați și uniți cu Dumnezeu, ca ei să poată experimenta părtășia cu Dumnezeu și să-I mulțumească Domnului pentru că El a vorbit fiecăruia personal. La ce ți-ar folosi dacă făgăduința s-ar împlini cu alții, dar nu cu tine? Tu să crezi ceea ce a spus Dumnezeu! El ți s-a adresat ție personal și Domnul va împlini făgăduința Lui și cu tine, personal.

Nu spun lucrul acesta pentru a mă prezenta pe mine în vreun fel, dar eu provin dintr-o casă părintească credincioasă și mi-am dedicat viața Domnului la vârsta fragedă de paisprezece ani. Această dedicare a rămas de-a lungul întregii mele vieți. Cu adevărat, eu nu am dansat niciodată, nu am fumat nicio singură țigară și nu m-am așezat niciodată la masă ca să beau o bere cu batjocoritorii. Cu adevărat, prin harul lui Dumnezeu, eu mi-am dedicat viața Domnului și de aceea pot să le spun tuturor că nu am văzut niciodată, în viața mea, un film, nu am mers niciodată la vreo piesă de teatru, nici măcar o singură dată. Dumnezeu a condus lucrurile în felul acesta. Eu nu am văzut niciodată un așa zis film „ciudat”. Ochii mei nu au văzut nici o singură dată ceva ce ține de domeniul sexual. Eu mi-am dedicat viața lui Dumnezeu odată pentru totdeauna. Și, după cum știți, am început să predic și să slujesc Domnului la vârsta de șaptesprezece ani.

Numai atunci când plăcerea lui Dumnezeu se va odihni asupra noastră și noi vom umbla cu Dumnezeu în conformitate cu Cuvântul lui Dumnezeu, atunci vom trăi și vom ajunge la ținta finală și anume, răpirea.

Citim din Evrei 13:4: „Căsătoria să fie ţinută în toată cinstea, şi patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe curvari şi pe preacurvari”.
Fie ca și acest cuvânt să ajungă la inima tuturor. Scuzați-mă dacă folosesc o expresie care nu-și are locul aici, dar sfânta Scriptură o spune: „Bărbatul să-şi împlinească faţă de nevastă datoria de soţ; şi tot aşa să facă şi nevasta faţă de bărbat”. Citiți vă rog 1 Corinteni 7:3 și alte pasaje biblice. Dar patul conjugal nu este un bordel, nu este o casă a curviei; patul conjugal trebuie să rămână nepătat. Fie ca Dumnezeu să dăruiască har, de asemenea, astfel încât căsnicia să se desfășoare în felul acesta: soțul să-și împlinească datoria conjugală față de soția lui și la fel soția față de soțul ei, dar în rânduiala divină. Ca noi să gândim așa cum a vrut Dumnezeu să gândim și să-L putem iubi pe Dumnezeu cu toată inima și cu tot sufletul nostru și să nu aparținem de cei care deschid un aparat oarecare și apoi se uită la tot ceea ce se face în domeniul sexual – femei cu femei, bărbați cu bărbați și una și alta. Să ne păzească Dumnezeu de așa ceva! Îndrăznesc să spun că niciun frate care are un astfel de aparat nu va participa la răpire! Este o rușine, este un păcat, o blasfemie până la extrem.

Accesați transcrierea predicilor aici:

Distribuie această postare.