1985 06 02 Krefeld – Mersul la adunare – Pilda semanatorului – Descoperirea Cuvantului ceasului – Slujba profetica – de Ewald Frank

Transcrierea predicii ținute de fratele Frank la Misiunea Liberă din Krefeld, în data de 02.06.1985, ora 10 cu temele „Mersul la adunare – Pilda semănatorului – Descoperirea Cuvântului ceasului – Slujba profetică

Citat:

Eu nu fac nicio remarcă critică, voi știți, este doar o constatare tristă. Am întâlnit oameni care spun: „Să merg la adunare? Nu, pentru ce? Am biblia, am predicile. Îmi ajunge. Am acasă mult mai mult decât dacă merg la adunare”. Știți cine sunt acești oameni? Ei se abat intenționat de la Cuvântul lui Dumnezeu. Ei se pun deasupra Cuvântului. Ei nu se pot supune și pretind că Îl slujesc pe Dumnezeu. Ei nu Îl slujesc pe Dumnezeu, credeți-mă. Aici scrie: „Să nu neglijăm strângerile noastre laolaltă, cum au unii obiceiul, ci să ne încurajăm unii pe alții cu atât mai mult când vedeți că se apropie ziua revenirii lui Hristos”.

Nu ni se adresează acest Cuvânt în acest timp când așteptăm revenirea Domnului în orice clipă? Ce fel de duh este acesta? Aceasta mă întreb fără răutate în inimă. Ce fel de duh este acesta care îi călăuzește pe oamenii care acționează împotriva Cuvântului lui Dumnezeu, vă întreb? Aici Duhul Domnului ne spune ce trebuie să facem.

Dacă cineva acționează în mod conștient împotriva Cuvântului lui Dumnezeu, sub ce duh stă el? El poate să-și caute mii de scuze. Nu îl vor justifica. Cuvântul lui Dumnezeu rămâne Cuvântul lui Dumnezeu și este valabil pentru toți copiii lui Dumnezeu care doresc să stea înaintea lui. Acolo nu există ușă din spate, ușă laterală, scuză. Nu există nimic. Dumnezeu a vorbit și noi trebuie să ne aplecăm asupra Cuvântului. Nu mi-am propus aceasta, dar a fost citit. Știți ce scrie imediat în versetul următor? Direct în următorul verset: „Căci, dacă păcătuim cu voia, după ce am primit cunoștinţa adevărului, nu mai rămâne nicio jertfă pentru păcate”.

Accesați transcrierea predicii aici:

Distribuie această postare.