1983 06 05 Krefeld – Cine vorbește de la sine își caută propria slavă – de Ewald Frank

Transcrierea predicii ținute de fratele Frank la Misiunea Liberă din Krefeld, în data de 05.06.1983, ora 15 cu tema „Cine vorbește de la sine, își caută propria slavă”

Citat:

Nimeni să nu creadă că cineva va ajunge să fie slăvit și cinstit cu lucrarea lui Dumnezeu. Acela s-a înșelat! Timpul va veni când cele pământești vor trece. Atunci când vom intra în slava lui Dumnezeu, atunci situația aceasta se va schimba, dar aici pe Pământ noi nu avem nimic de-a face cu slavă și cinste, ci dimpotrivă. Noi vom trece prin respingere, prin negare, prin rușine, prin batjocură și ocară, va trebui să trecem. Și Domnul zice că este bine de cei ce trebuie să sufere toate aceste lucruri, că și profeții au trebuit să rabde aceleași lucruri.

Eu nu vreau să vorbesc nimic de la mine și cred că nici fratele Branham nu a vorbit de la el. Eu sunt pe deplin convins de faptul că Dumnezeu a vorbit prin el, el nu a căutat propria lui slavă pentru că atunci el ar fi spus oamenilor ceea ce ei au auzit deja de multă vreme și acum ei ar fi auzit-o cu mare plăcere. El și-a făcut foarte mulți dușmani, el nu a vorbit așa cum le plăcea oamenilor ca să le gâdile urechile și pentru acesta suntem mulțumitori. Pentru că din soiul celălalt sunt deja mulți. Fiecare merge pe calea lui, dar ei nu merg pe calea lui Dumnezeu.

Îi aducem mulțumire Domnului că El a trimis un bărbat înaintea celei de-a doua veniri. Care a îndreptat ceea ce a fost strâmb, a înjosit ceea ce a fost înălțat pentru ca să gătească un popor bine pregătit pentru Domnul. Cel ce vorbește de la sine își caută propria slavă și dacă acest cuvânt este adevărat și noi credem acest lucru, atunci toți cei ce merg de la sine și vorbesc de la sine, ei nu căută nimic altceva decât slava lor proprie. Apoi Domnul vorbește și zice „cel ce vorbește de la sine își caută propria slavă, dar cel ce căută slava Celui ce l-a trimis, acela este adevărat”.

Accesați transcrierea predicii aici:

Distribuie această postare.