1980 08 27 Krefeld – Dorim să trăim o naștere din nou adevărată – de Ewald Frank

Transcrierea predicii ținute de fratele Frank la Misiunea Liberă din Krefeld, în data de 27.08.1980, ora 19:30 cu tema „Doamne, dorim să trăim o naștere din nou adevărată!

Citat:

Eu într-adevăr doresc să privesc sau să privim în oglinda Cuvântului ca să ne dăm seama dacă natura lui Isus se descoperă într-adevăr în noi sau se descopere orice altceva. Căci din prisosul inimii vorbește gura și dacă inima este plină cu Dumnezeu, cu Duhul lui Dumnezeu și dacă a fost creat ceva nou, atunci trebuie să se descopere vizibil și în exterior. Nu poți să spui că ai fost înnoit și născut din nou, doar dacă Duhul lui Dumnezeu poate să descopere viața nouă a lui Isus în noi și prin noi. Dacă nu, atunci probabil că nu este acolo.

Eu cred că aceasta este întrebarea noastră pe care noi toți trebuie să ne-o punem: ce a reușit Dumnezeu să facă în noi în decursul timpului? Pe dinafară noi suntem binecuvântați și am fost binecuvântați, duhul nostru a fost binecuvântat în multe, multe adunări, dar a reușit Dumnezeu să pătrundă în interiorul sufletului nostru ca să facă acolo ceva nou, ceva dumnezeiesc, care nu durează doar atâta timp cât durează adunarea, ci ceea ce durează și rămâne pentru veșnicie în noi? Aceasta este întrebarea pe care noi cu toții trebuie să ne-o punem. Și eu sunt pe părerea că Dumnezeu ne dăruiește acum un timp ca să reflectăm asupra stării noastre și să venim la El. Nu ca să îi judecăm sau să-i evaluăm pe ceilalți, ci eu doresc din toată inima ca noi să ne abținem total din a evalua sau judeca pe altul. Noi nici măcar nu suntem în stare să ne judecăm pe noi înșine, cum putem atunci să ne punem în situația altuia? Dumnezeu să decidă asupra noastră și El să Își spună judecata Lui.

Accesați transcrierea predicii aici:

Distribuie această postare.