Sumar video

Sumar video iulie 2018 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Îl lăudăm Read more.
Sumar video Krefeld iunie 2018 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Ne gândim Read more.
Sumar video Krefeld – mai 2018 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. După cum Read more.
Sumar video Krefeld – aprilie 2018 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank, din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Avem în Read more.
Sumar video Krefeld – martie 2018 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Avem în Read more.
Sumar video Krefeld – februarie 2018 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Cu multă recunoștință privim Read more.
Ewald Frank - sumar video ianuarie 2018
Sumar video Krefeld – ianuarie 2018 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Binecuvântările Dumnezeului Read more.
Sumar video Krefeld – decembrie 2017 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Ca deja Read more.
Sumar video Krefeld – noiembrie 2017 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Avem în Read more.
Sumar video Krefeld – octombrie 2017 – Ewald Frank
Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Rugăciunea mea Read more.